palvelut

Tarjoamme monipuolisesti lähes kaikkia ilmanvaihtoalan palveluita, tehokkaasti ja lujalla ammattitaidolla jo yli 20 vuoden kokemuksella.

Alapuolelta löydät yleisimmät palvelumme.

HUOLTO

  • Vuosihuoltosopimukset
  • Tiiveyskokeet
  • Suodattimet sekä suodatinvaihdot
  • Laakerointityöt
  • Energiaratkaisut

Kauttamme saat kätevästi myös konsultointi-, sekä suunnittelupalvelut

HORMIKORJAUS

Sortuneet taikka halkeilleet hormit ovat hyvin yleisiä vanhemmissa taloissa, etenkin meren läheisyydessä kostea ilma rappeuttaa herkästi hormien rakennetta, tässä tilanteessa hormissa kulkevat haitalliset häkäkaasut sekä hajut kulkeutuvat helposti viereisiin tiloihin ja huoneisiin, näin ollen saattavat aiheuttaa terveyshaittoja.

Yleisin ja helpoin savu- ja ilmahormien korjausmenetelmä on ns. massaus, jossa hormin pinta ensin puhdistetaan jonka jälkeen pinnoitetaan paloturvallisuus -luokituksen saaneella massalla joka luo hormin pinnalle tiiviin, kestävän ja sileän pinnoitteen.

Suurempien vahinkojen kanssa ratkaisu on hormin putkittaminen joka on järkevä ratkaisu moneen kohteeseen. putkittaessa täytyy ottaa huomioon hormikoon lievä pienentyminen.

IV-PUHDISTUS

Ilmanvaihtokanaviin jää vuosien saatossa runsaasti pölyä ja epäpuhtauksia, jotka ajan myötä alkavat vaikuttamaan sisäilman laatuun ja aiheuttavat paloturvallisuus- sekä terveysriskin. Ilmastointijärjestelmän puhdistus on lakisääteisesti tehtävä asuintaloissa vähintään kerran kymmenessä vuodessa.

ILMANVAIHTOJÄRJESTELMIEN MITTAUS JA SÄÄTÖ

Oikein säädetyt ja huolletut ilmanvaihtojärjestelmät jakavat ilman tasaisesti koko kiinteistölle energiatehokkaasti ja turvallisesti lisäten huomattavasti asuinmukavuutta

Väärin säädetyt ilmanvaihtojärjestelmät aiheuttavat epätasapainon talon ilmanvaihdossa, joka vaikuttaa huomattavasti asuinmukavuuteen sekä tilan kosteustasapainoon.